Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2018

Прокуратура домоглась справедливого покарання зловмисника, який пограбував жінку

Запорізькою місцевою прокуратурою № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 19-річного зловмисника, який у травні минулого року пограбував жінку із застосуванням насилля.
 
Відтак, раніше неодноразово судимий за вчинення корисливих злочинів хлопець, бажаючи легкої наживи, почав переслідувати потерпілу, яка розмовляла по телефону. Обравши зручний момент, зловмисник повалив жінку на землю та скориставшись її безпорадним станом, вихопив з рук мобільний телефон, після чого зник з місця вчинення злочину.
 
Завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції Запорізької місцевої прокуратури № 2, суд призначив злочинцю покарання у вигляді           4 років та 1 місяця позбавлення волі.
 
Не погодившись з мірою покарання, захисник обвинуваченого звернувся до апеляційного суду зі скаргою, в якій просив змінити вирок суду та пом’якшити призначене покарання, проте колегія суддів апеляційної інстанції підтримала позицію прокурора та залишила в силі вирок Комунарського районного суду Запоріжжя.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2280