Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2018

За принципової позиції прокуратури, ґвалтівника засуджено до 8 років позбавлення волі

Вільнянським відділом Токмацької місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно раніше судимого зловмисника, уродженця села Смирнове Запорізької області, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 152 КК України, тобто згвалтуванні.
 
Відтак встановлено, що громадянин Б., раніше судимий за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості особи, судимість за які не знята та не погашена, на шлях виправлення не став та 04.04.2017 перебуваючи на пустирі поблизу АЗС «Паралель», розташованої на території Долинської сільської ради Запорізького району області, застосовуючи фізичне засилля до потерпілої Л. вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 152 КК України, тобто згвалтування.
 
Крім того, 17.04.2017, обвинувачений перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння,  поблизу села Матвіївка Вільнянського району області на відкритій ділянці місцевості, застосовуючи насилля, вчинив аналогічний злочин.
 
Завдяки принциповій позиції прокуратури, вироком Вільнянського районного суду  зловмисника засуджено до 8 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2321