Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2018

Керівник Запорізького регіонального управління водних ресурсів виявився прихильником окупантів

Завдяки злагодженій роботі слідчих працівників управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури області та процесуального керівництва прокуратури на користь держави стягнуто 128 тис. грн.
 
Так, 14 червня поточного року слідчим суддею Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя задоволено клопотання прокурора про звернення в дохід держави застави у кримінальному провадженні за підозрою керівника Запорізького регіонального управління водних ресурсів за ч. 3  ст. 368 КК України, який підозрюється у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди. Рішення слідчого судді оскарженню не підлягає.
 
Під час розслідування за клопотанням сторони обвинувачення слідчим суддею керівнику Запорізького регіонального управління водних ресурсів обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 тис. грн. Після внесення застави, підозрюваного звільнено з СІЗО та у порушення своїх обов’язків як підозрюваного, ухилився від явки до слідчого/прокурора, після чого виїхав до тимчасово окупованої АРК Крим.
 
Слідчим суддею надано дозвіл на його затримання з метою приводу для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
У зв’язку із розшуком підозрюваного та перебуванням його на тимчасово окупованій території України вирішується питання про здійснення спеціального досудового розслідування. 
 
Обвинувальні акти стосовно двох інших працівників Запорізького регіонального управління водних ресурсів, у тому числі заступника керівника, які також обвинувачуються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, направлені до суду, судовий розгляд триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3575