Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2018

Керівництво прокуратури Запорізької області запровадило організацію дозвілля та відпочинку для дітей співробітників прокуратур областей, які зазнали агресії зі сторони терористів та Росії (фото)

Керівництвом прокуратури Запорізької області започатковано сприяння у дозвіллі та відпочинку дітей регіональних прокуратур тих областей, території яких зазнали агресії зі сторони Російської Федерації та сепаратистів.
 
Відтак, під керівництвом прокурора Запорізької області Валерія Романова, силами керівника Незалежної профспілки працівників прокуратури області із залученням керівників структурних підрозділів апарату обласної прокуратури та керівників місцевих прокуратур, в Запорізькому регіоні прийнято групу дітей співробітників прокуратури Луганської області.
 
Реалізуючи задум, колектив прокуратури Запорізької області організував справжнє свято для маленьких гостей з сусіднього регіону – з 13 по 20 червня на малечу з сусіднього регіону чекала насичена програма – сонячний відпочинок на березі Азовського моря, екскурсії та прогулянки у Запоріжжі, відпочинок на воді навколо острова Хортиця і звичайно ж подарунки.
 
Діти з Луганщини розпочали своє знайомство із Запорізьким регіоном з 5-денного відпочинку на мальовничому та сонячному узбережжі Азовського моря в місті Приморськ.  
 
Подружившись з дітьми співробітників прокуратури Запорізької області, діти з Луганщини в перший день візиту у Запоріжжя прибули на острів Хортицю, побувавши на Січі та відвідавши незабутню виставу козаків Кінного театру.
 
Також маленькі гості побували в музеї раритетних автомобілів «Фаєтон», музеї авіації, музей козацьких кораблів на Хортиці та унікальному музеї зброї в Запоріжжі.
 
В рамках перебування в Запоріжжі, діти здійснили незабутню подорож кораблем навколо Хортиці.
 
Фіналом перебування маленьких гостей на запорізькій землі стало вручення пам’ятних подарунків керівництвом області.
 
Подарунки та сувеніри із запорізькою символікою для дітей з Луганського регіону, власноруч виготовили обдаровані діти запорізьких навчальних закладів.
 
Прокурор Запорізької області Валерій Романов відзначив важливість подібних заходів, під час яких діти співробітників регіональних прокуратур можуть чудово та з користю проводити час, та наголосив, що подібні ініціативи обов’язково стануть регулярними.
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2329