Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2018

На лаві підсудних опинився директор підприємства, який обвинувачується в заволодінні коштами громади під час будівництва дитячого майданчику

Запорізькою місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння бюджетними коштами територіальної громади міста Запоріжжя, шляхом зловживання директором підприємства своїм службовим становищем, за ознаками кримінальних правопорушень, передбаченого ч. 2 ст. 191  КК України.
 
Відтак встановлено, що директор одного з ТОВ, заволодів грошовими коштами громади під час виконання робіт по будівництву дитячого майданчику на  вулиці Незалежності в  Запоріжжі в сумі 89 тис. грн. 
 
На днях обвинувальний акт відносно директора підприємства за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України направлено до Шевченківського районного суду Запоріжжя.
 
Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2488