Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2018

Валерій Романов особисто перевірив дотримання норм закону та умови утримання в’язнів у Державній установі «Оріхівська виправна колонія (№88)» (фото)

Сьогодні, 23 травня, прокурор Запорізької області Валерій Романов, разом із заступником, керівником Токмацької місцевої прокуратури, а також співробітниками Апарату прокуратури області з робочим візитом відвідали Державну установу «Оріхівська виправна колонія (№88), що знаходиться в селі Мала Токмачка Оріхівського району.
 
Варто відзначити, що робочий візит прокурора області відбувся в рамках регулярних перевірок органами прокуратури регіону місць несвободи області з метою дотримання норм закону та умов утримання в’язнів в установах даного типу.
 
В «Оріхівській виправній колонії» очільник обласної прокуратури не лише здійснив перевірку дотримання конституційних прав засуджених, а й традиційно провів особистий прийом в’язнів, поспілкувавшись та надавши усім бажаючим грунтовні роз’яснення з важливих питань.
 
Прокурор області роз’яснив порядок оплати праці та пенсійного забежпечення, а також порядок застосування умовно-дострокового звільнення ув’язненого.
 
Валерій Романов також торкнувся питань соціальної адаптації, зокрема питань працевлаштування осіб після звільнення з місць позбавлення волі.
 
Відповівши на всі питання в’язнів, очільник обласної прокуратури також провів нараду з керівництвом виправного центру.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2217