Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2018

Процесуальним керівником Запорізької місцевої прокуратури № 3 повідомлено про підозру зловмисниці, яка зарізала співмешканку свого сина

Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  ч. 2 ст. 121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.
 
В ході досудового розслідування було встановлено, що 02.05.2018 між  52-річною громадянкою З. та співмешканкою її сина на побутовому ґрунті виник конфлікт, в ході якого громадянка З. нанесла жертві один  удар ножем у спину, від якого остання померла.
 
Зловмисниці було повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Крім того, прокурором направлено до Хортицького районного суду клопотання про обрання останній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проте, судом відмовлено в задоволенні даного клопотання з одночасним обранням запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. На теперішній час на вказане рішення суду вже підготовлено апеляційну скаргу.  
 
Санкція статті за вказаним кримінальним правопорушенням передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2431