Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2018

Завдяки принциповій позиції прокуратури, раніше судимого зловмисника, який здійснив розбійний напад на дівчину, засуджено до 8 років позбавлення волі

Прокурором Запорізької місцевої прокуратури № 3 здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 187 КК України за фактом розбійного нападу на дівчину, вчиненого зловмисником, який був раніше судимий за розбій та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.
 
Реалізуючи свій злочинний намір, вищезгаданий зловмисник, перебуваючи на зупинці громадського транспорту по вулиці Бородінській в  Запоріжжі, з метою заволодіння майном потерпілої, підійшов до неї ззаду та наніс один удар кулаком в обличчя, від чого остання впала на землю та втратила свідомість.
 
Після нападу зловмисник залишив місце скоєння злочину з вкраденим майном.
 
Завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи Ленінським районним судом Запоріжжя, обвинуваченого засуджено до покарання у вигляді 8 років позбавлення волі із конфіскацією усього майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2591