Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2012

Справу міліціонерів, що підкинули наркотики, передано до суду

 
Слідчим відділом прокуратури Запорізької області закінчено провадженням та передано до суду кримінальну справу стосовно двох співробітників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ленінського РВ ЗМУ ГУМВС України в області, які у квітні цього року підкинули мешканцю Василівського району наркотики. Про це повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Запорізької області Олександр Івасюк.

Нагадаємо, правоохоронці громадянина затримали та склали завідомо неправдиві документи про виявлення та вилучення у нього наркотичних засобів. У подальшому слідчий міліції на основі цих документів незаконно порушив стосовно затриманого кримінальну справу за ч.1 ст.309 КК України ("Незаконне зберігання наркотичних засобів").

Працівники сектору обвинувачуються у перевищенні влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки (ч.3 ст.365), службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст.366 КК України), а один з них ще - у збуті наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України).

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 76408