Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2023

За позовами прокуратури з недобросовісного підприємства-постачальника теплової енергії стягнуто у дохід держави майже 2,9 млн грн

Апеляційний суд залишив без змін рішення Господарського суду Київської області, якими було задоволено три позови органів прокуратури Запорізької області в інтересах Східного офісу Держаудитслужби, з недобросовісного суб’єкта господарювання у дохід держави стягнуто майже 2,9 млн грн.
 
Встановлено, що за результатами переговорних процедур закупівель три лікувальні заклади Запоріжжя з суб’єктом господарювання уклали неправомірні договори про закупівлю теплової енергії. Поза увагою тендерних комітетів залишився факт, що товариство-постачальник притягувалось Антимонопольним комітетом України до відповідальності за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів. Таке рішення  безальтернативно позбавило порушника права протягом трьох років брати участь у відкритих торгах та переговорних процедурах закупівель. 
 
Суд погодився з доводами прокуратури та застосував наслідки недійсності договорів, стягнувши в дохід держави всі отримані підприємством кошти.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1325