Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2023

Хабар у сумі 10 тис. грн за повернення авто - на Запоріжжі судитимуть місцевого мешканця за спробу підкупити слідчого поліції

За процесуального керівництва прокурорів Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя  до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця одного із сіл Запорізького району за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України).
 
                                 
 
За даними слідства, 53-річний чоловік за 10 тис. грн вирішив підкупити слідчого одного з відділів поліції Запоріжжя. Кошти пропонував за повернення вилученого під час слідчих дій та визнаного речовим доказом автофургона з вантажем незаконно зрубаної деревини.   

 
Про факт пропозиції неправомірної вигоди слідчий поліції повідомив співробітникам територіального підрозділу ВБ Нацполіції України, тому спроба підкупу проходила під контролем правоохоронців.
 
                           
Чоловіка було викрито під час надання грошової пропозиції та затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі він перебуває під домашнім арештом.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі  Відділу поліції № 3 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу співробітників Запорізького управління ДВБ Нацполіції України.

 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1217