Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2022

Робоча зустріч керівника обласної прокуратури  та представників Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні

Сьогодні відбулась робоча зустріч керівника Запорізької обласної прокуратури Віктора Приходька  з представниками Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні. 
 
 
У заході брали участь Голова Місії  Матільда Богнер (Австралія), її співробітники Володимир Ракочевіч (Черногірія), Олена Ащенко, Олексій Бодня, Василь Лазумірський (Україна), а також керівники структурних підрозділів обласної прокуратури Руслан Даценко, Артем Лавренко та Олександр Ніколенко.
 
Під час заходу обговорювались нагальні питання з документування жертв серед  цивільного населення України, фіксації руйнувань об’єктів інфраструктури та дотримання прав підозрюваних або обвинувачених у воєнних злочинах та військовополонених.
 
Наприкінці зустрічі очільник обласної прокуратури висловив готовність органу до плідної співпраці та постійної комунікації з представниками Місії з метою обміну практичними напрацюваннями та недопущення порушень прав людини, у тому числі під час розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень у злочинах вказаної категорії.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1369