Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2022

Збитки понад 2 млн грн - на Запоріжжі підозрюється директор державного підприємства

За процесуального керівництва Запорізької окружної прокуратури повідомлено про підозру директору одного з державних підприємств, яке входить до сфери управління Національної академії аграрних наук України за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України).
 
За даними слідства, посадовець упродовж липня-серпня 2021 року, переслідуючи корисливий мотив особистого збагачення та збагачення третіх осіб, укладав збиткові договори купівлі-продажу озимої пшениці. Так, він систематично занижував ціну на врожай, чим спричинив державному підприємству шкоду на загальну суму понад 2 млн грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Відділу поліції № 6 Запорізького районного управління поліції Головного управління Націполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу УСР в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1643