Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2022

Реалізовували талони на пальне, які належать комунальним підприємств окупованого міста на Запоріжжі – розпочато кримінальне провадження

За процесуального керівництва Запорізької окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом розкрадання майна з комунальних підприємств, які розташовані на окупованій території Запорізького регіону.
 
За даними слідства, представники окупаціної адміністрації країни-агресора викрали картки та талони на пальне з комунальних підприємств та установ одного з окупованих міст області. До їх реалізації вони залучили колишнього працівника паливної компанії, який за певний відкат на підконтрольній Україні території збував талони на пальне, викрадені з підприємств.
 
Отримавши у черговий раз під реалізацію картки та талони на пальне, чоловік намагався в’їхати до Запоріжжя, але був викритий правоохоронцями. Під час огляду його особистих речей виявлено талони на пальне на загальну суму майже 3,5 млн грн.
 
Слідство триває, його здійснюють слідчі Відділу поліції № 6 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області.
 
Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2064