Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2022

Замовив поштою понад 2 кг психотропів - підозрюється місцевий мешканець (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру 23-річному чоловіку у незаконному зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, запоріжанин отримав поштою понад 2 кг психотропної речовини - амфетаміну та PVP, які планував збувати по місту шляхом «закладок». За цінами чорного ринку вартість вилученого складає 1,3 млн грн.
 
       
 
Чоловік був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України на місці події, наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Відділом поліції № 5 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1508