Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2021

На Запоріжжі за наслідками антиковідного мітингу розпочато кримінальні провадження

Під час  мітингу проти примусової вакцинації, який проходив 03 листопада 2021 року на майдані Героїв м. Запоріжжя, відбулись сутички між співробітниками поліції, що були залученні для охорони громадського порядку, та учасниками акції з приводу недотримання останніми карантинних обмежень.  
 
За наслідками вказаних подій  в органах поліції  призначено  службове розслідування,  внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України та розпочато слідство.
 
Також слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст.  365 КК України за фактом отримання тілесних ушкоджень учасником акції.
 
Наразі слідством встановлюються обставини події.
 
Процесуальне керівництво у вказаних кримінальних провадженнях здійснюється Запорізькою обласною прокуратурою.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1444