Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2021

Хабар у сумі 12 тис. грн - на Запоріжжі судитимуть керівника санаторно-курортного закладу (ФОТО)

За процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно керівника санаторно-курортного закладу, розташованого на узбережжі Азовського моря, за фактом вимагання та одержання службовою особою юридичної особи приватного права неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 368-3 КК України).
 
За даними слідства, керівник підприємства вимагав та одержав від представника суб'єкта господарювання м. Бердянська неправомірну вигоду у розмірі 12 тис. грн за безперешкодне відчуження об’єкту основного фонду очолюваного ним закладу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Бердянського районного відділу поліції Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу Управляння с тратегічних розслідувань у Запорізькій області ДСР Нацполіції.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
        
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1714