Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2021

На Запоріжжі до 7 років позбавлення волі засуджено керівника банківської установи, яка привласнила грошові кошти клієнтів на суму понад 1 млн грн

За публічного обвинувачення прокурорів Бердянської окружної прокуратури Запорізької області судом визнано винною керівника банківської установи у привласненні чужого майна, яке перебувало у віданні особи, вчинене повторно, у великих розмірах (ч. 1, ч. 3,  ч. 4 ст. 191 КК України).
 
Прокурорами в суді доведено, що 34-річна жінка, обіймаючи спочатку посаду провідного економіста, а потім начальника відділень ПАТ «Украсоцбанк», розташованих у районних центрах області, та, маючи доступ до рахунків клієнтів  банку,  шляхом переведення їх грошових заощаджень на інші рахунки та зняття готівки через касу банку та банкомат,  привласнила грошові кошти останніх на загальну суму понад 1 млн грн.
 
За скоєне суд першої інстанції засудив жінку до реальної міри покарання  у вигляді 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади або займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій в будь-яких фінансових установах строком на 3 роки.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1500