Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

Смертельна ДТП на Запоріжжі – судитимуть співробітника поліції

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно співробітника територіального підрозділу Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі двох осіб та отримання неповнолітніми потерпілими тяжких тілесних ушкоджень та ушкоджень середньої тяжкості ( ч. 3 ст. 286 КК України).
 
За даними слідства, на початку вересні 2020 року співробітник поліції, керуючи власним транспортним засобом у неробочий час на автодорозі Харків-Сімферополь поблизу смт Степногірськ Василівського району Запорізької області, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення із автомобілем, що їхав у зустрічному напрямку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир зустрічного транспортного засобу загинули на місці, а діти, які перебували в автомобілі винуватця ДТП - отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1307