Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2021

На Запоріжжі із незаконного обігу вилучено понад 21 тону спирту (ФОТО)

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури викрито незаконну діяльність із виготовлення та збуту підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 1, ч. 3 ст. 204 КК України).
 
За даними слідства, у нежитловому приміщенні, розташованому у м. Мелітополі, здійснювалось зберігання спирту, який у подальшому використовувався для незаконного виготовлення алкогольних напоїв та реалізації населенню.
 
Під час проведення обшуків виявлено та вилучено понад 21 тону спирту, розфасованого у ємності об’ємом по 5 та 200 літрів, орієнтована вартість якого складає понад 6 млн грн, а також обладнання для виготовлення та розливу алкогольних напоїв.
 
Наразі у кримінальному провадженні досудове слідство триває. Вилучений  підакцизний товар  буде  досліджено шляхом проведення судових експертиз.
 
Заходи з викриття проводилися прокуратурою  спільно із співпрацівниками  Головного управління ДФС у Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1474