Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2021

За замах на вбивство депутата райради судитимуть мешканця Приморського району

За процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Приморського району за фактом замаху на умисне вбивство з корисливих мотивів, вчиненого способом, небезпечним для життя багатьох осіб, а також незаконного поводження з боєприпасами (ч. 2 ст. 15, п.п. 5, 6, ч. 2 ст. 115, ч.1 ст. 263 КК України).
 
За даними слідства, у липні 2020 року у господарській будівлі на території польового стану одного з селищ Приморського району 52-річний чоловік встановив вибуховий пристрій. Унаслідок його спрацювання від руйнівної дії численні осколкові поранення отримав місцевий мешканець - депутат Приморської районної ради, директор сільськогосподарського підприємства. Завдяки вчасно наданій медичній допомозі та професійним діям лікарів потерпілий залишився живим, хоча і зазнав каліцтва.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими відділення поліції №2 Бердянського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1551