Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2021

На Запоріжжі судитимуть колишнього голову ОСББ за привласнення коштів

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього голови одного з Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків м. Запоріжжя за фактом привласнення коштів шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2, ч. 3 ст. 191 КК України).
 
Слідством встановлено, упродовж 2020 року підозрюваний, перебуваючи на посаді голови вищевказаної особи, заволодів грошовими коштами мешканців багатоповерхового будинку Запоріжжя, які вносили на утримання свого будинку. Маючи цілодобовий доступ до усіх грошових коштів наявних на рахунку об’єднання, обвинувачений шляхом зняття їх з банкомату за допомогою банківської платіжної картки, привласнив та розтратив грошові кошти на власні потреби на загальну суму 74 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1588