Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2021

Грубе порушення громадського порядку та публічні погрози патрульним поліцейським - на Запоріжжі повідомлено про підозру 35 - річному чоловіку

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом вчинення хуліганства, пов'язаного з опором представникові влади, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку (ч. 3 ст. 296 КК України).
 
За даними слідства, 35-річний мешканець м. Запоріжжя, перебуваючи у вечірній час біля одного з магазинів міста, грубо порушуючи громадський порядок, висловлював погрози на адресу працівників патрульної поліції, які намагалися присікти його неправомірні дії.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється відділом поліції №1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1592