Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2021

На Запоріжжі судитимуть водія маршрутного таксі, який спричинив дорожньо-транспорту пригоду, внаслідок якої травмувалися 16 пасажирів

Дніпровською окружною прокуратурою м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт відносно водія маршрутного таксі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України).
 
Розслідуванням встановлено, що у лютому 2021 року у вечірній час водій маршрутного таксі, здійснюючи міські пасажирські перевезення, під час руху по вулиці Бородинській м. Запоріжжя, виїхав за межі проїжджої частини, де скоїв наїзд на електроопору. Внаслідок указаної дорожньо-транспортної пригоди травмовано 16 пасажирів автобуса, у тому числі один отримав середньої тяжкості тілесні ушкодження.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось відділенням розслідування злочинів у сфері транспорту Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1380