Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2021

Представлені керівники новостворених окружних прокуратур

Відповідно до наказу Генерального прокурора «Про день початку роботи окружних прокуратур» від 17.02.2021 № 40 з 15 березня 2021 року розпочали своє функціонування вісім новостворених окружних прокуратур Запорізької області.
 
В оновлених органах працюватимуть прокурори, які успішно пройшли іспити на знання законодавства та загальні здібності і довели свою професійну компетентність та доброчесність.
 
У день початку роботи окружних прокуратур керівник Запорізької обласної прокуратури Віктор Приходько представив колективам Мелітопольської та Василівської окружних прокуратур нових керівників - Ігоря Білоусова та Олексія Веклича.
 
Також цього ж дня першим заступником та заступниками керівника обласної прокуратури Андрієм Ковалем, Наталею Максименко та Петром Черним представлені керівники Шевченківської, Вознесенівської та Дніпровської окружних прокуратур м. Запоріжжя - Володимир Рубан, Іван Монін та Олександр Солодкий відповідно.
 
Сьогодні керівником обласної прокуратури та його першим заступником представлено керівників Бердянської окружної прокуратури – Костянтина Яйлова та Запорізької окружної прокуратури м. Запоріжжя - Наталію Бондаренко.
 
Новопризначені очільники подякували за довіру та запевнили, що забезпечать ефективніть роботи відомств відповідно до покладених на органи прокуратури функцій.
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2521