Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2021

На Запоріжжі підозрюються учасники злочинного угрупування у вчиненні кримінальних правопорушень проти моральності

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру 7 учасникам злочинного угрупування за фактами виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру, вчиненого повторно, створення та утримання місць розпусти (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч.3 ст. 301, ч.1 ст. 302 КК України).
 
За даними слідства офіційно непрацевлаштований мешканець Запоріжжя, маючи умисел на виготовлення з метою розповсюдження зображень порнографічного характеру, створив організовану групу до складу якої залучив 6 жінок віком від 19 до 27 років. У період серпня-вересня 2020 року зазначені особи спільно виготовляли та систематично розміщали в режимі онлайн зображення порнографічного характеру на вебсайті в мережі Інтернет.
 
Тривають слідчі дії з метою встановлення обставин кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Автор: Відділ інформаційної політики Запорізької обласної прокуратури
кількість переглядів: 1318