Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2021

Затримано неповнолітню мешканку м. Енергодар, яка з подругою займалася збутом наркотиків у особливо великих розмірах (ФОТО)

За процесуального керівництва Енергодарської місцевої прокуратури 20.01.2021 поряд з відділенням «Нової пошти» у місті Енергодарі затримано неповнолітню дівчину 2004 року народження, яка отримала поштове відправлення з психотропною речовиною з метою її подальшого збуту.
За даними слідства, неповнолітня мешканка м. Енергодар отримувала по пошті посилки з наркотичними речовинами, які у подальшому зберігали у орендованій квартирі своєї 18-річної спільниці, де їх фасували по «дозах» з метою подальшого збуту на території міста Енергодар та Кам’янсько-Дніпровського району. За результатами проведених першочергових дій правоохоронцями вилучено близько 2 кг наркотичних речовин.
 
Того ж дня, 18-річну спільницю неповнолітньої затримано правоохоронцями у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів, у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
Триває досудове розслідування.
 
За вчинення даного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1157