Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.12.2020

Керівник обласної прокуратури перевірив умови утримання ув’язнених у ДУ «Вільнянська установа виконання покарань» (№ 11) (ФОТО)


Керівник Запорізької обласної прокуратури Віктор Приходько відвідав ДУ «Вільнянська установа виконання покарань» (№ 11) з метою перевірки стану дотримання вимог законодавства щодо утримання в установі ув’язнених, у тому числі неповнолітніх, та дотримання їх прав.
 
Під час огляду камери, в якій утримуються неповнолітні, встановлено, що санітарно-гігієнічні та побутові умови в ній відповідають встановленим нормам. У слідчому ізоляторі організовано належну соціально-виховну роботу з дітьми, які потрапили у конфлікт із законом.
 
Також, під час відвідування установи проведено індивідуальні бесіди з неповнолітніми, за результатами спілкування скарг та заяв на неналежне ставлення до неповнолітніх з боку адміністрації та умови утримання і виховання не висловлено.
 
Крім того, керівництвом прокуратури перевірено умови утримання засуджених, як відбувають покарання у виді довічного позбавлення волі у секторі максимального рівня безпеки.
 
Питання дотримання прав ув’язнених у місцях несвободи перебуває на постійному контролі керівництва обласної прокуратури.
 
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1146