Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2020

За спробу підірвати гранатою свою дівчину мешканця Василівського району засуджено до 10 років позбавлення волі

16.09.2018 року до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у багатоквартирному будинку в м. Дніпрорудне Василівського району стався вибух гранати, внаслідок чого постраждала жителька однієї з квартири.
 
Завдяки своєчасно вжитим спільним заходам Василівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури та Дніпрорудненського відділення поліції,того ж дня встановлено та затримано, у порядку ст. 208 КПК України, правопорушника, яким виявився співмешканець постраждалої дівчини, який, таким способом, у стані алкогольного сп’яніння намагався позбавити життя останню, через ревнощі.
 
Слідчим суддею застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
У подальшому, Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури обвинувальний акт направлено до суду для розгляду, за принципової позиції прокурора, Василівський районний суд визнав особу винною за пред’явленим обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 КК України (придбання, зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) та призначив покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1546