Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2020

На Запоріжжі викрили власника перукарні, який «підробляв» збутом прекурсорів

За процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури № 2  працівники ДБН ГУНП викрили мешканця обласного центру за підозрою у контрабанді та збуті оптових партій прекурсорів у різні регіони країни.
 
Під час проведення ряду санкціонованих обшуків в автомобілі фігуранта провадження, за місцем його проживання та у приміщенні салону краси, який йому належить, правоохоронці вилучили  4 зіп-пакети з пігулками білого кольору, 40 конвалют пігулок «Unifed» та 120 конвалют пігулок «Cirrus duo», які ймовірно зберігались для подальшого пересилання з метою виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин. Крім того, було виявлено та вилучено два мобільні телефони, банківська картка, квитанції «нової пошти», чорнові записи та пакувальні конверти для пігулок. Вилучені таблетовані препарати направлені до Запорізького науково-дослідного експертного центру для проведення судово-хімічної експертизи.
Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.311 КК України. Вирішується питання щодо повідомлення зазначеній особі про підозру. Тривають слідчі дії для встановлення інших осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності.
 
 
 

Автор: Пресслужба Запорізької обласної прокуратури
кількість переглядів: 1294