Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2020

Винуватцю летальної ДТП повідомлено про підозру

Запорізькою місцевою прокуратурою №3 повідомлено про підозру винуватцю ДТП, внаслідок якої загинули троє студентів-іноземців та ще двоє отримали тілесні ушкодження (ч.3 ст.286 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 17 вересня цього року, громадянин Королівства Марокко студент ЗДМУ, керуючи автомобілем «BMW», внаслідок значного перевищення дозволеної швидкості руху, не впорався з керуванням транспортним засобом, здійснив контакт з бічною частиною кузова автомобіля «Nissan», що рухався у сусідній смузі, після чого виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг, де правою бічною частиною кузова скоїв наїзд на опору рекламоносія. Внаслідок зіткнення, транспортний засіб загорівся. В результаті даної дорожньо-транспортної пригоди троє пасажирів автомобілю «BMW» - студенти-іноземці, отримали тілесні ушкодження та опіки від яких загинули на місці події, ще двоє пасажирів-іноземців отримали тілесні ушкодження, з якими були доставлені до лікарні.
Наразі, на розгляді Ленінського районного суду м.Запоріжжя знаходиться клопотання місцевої прокуратури щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове слідство триває.
 
 
 

Автор: Пресслужба Запорізької обласної прокуратури
кількість переглядів: 1708