Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2020

Прокуратура Запорізької області викрила підпільний цех по виготовленню спирту на території приватного домоволодіння

Прокуратурою Запорізької області  спільно із співробітниками фіскальної служби області, у рамках розслідування кримінального правопорушення, розпочатого за ч.3 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України виявлено підпільний цех з масового виготовлення спирту у м.Мелітополь.
 
Встановлено, що незаконне виробництво підакцизної продукції з метою подальшого збуту організував місцевий житель,  1976 року народження. Виготовлення спирту здійснювалося з використанням обладнання, яке забезпечує повний цикл його виробництва.
За результатами проведених санкціонованих обшуків виявлено та вилучено обладнання для виготовлення та розливу алкосурогату, ємності для розливу виготовленої продукції, готову продукцію у кількості майже 10000 літрів та інші засоби вчинення злочину. Орієнтовна вартість вилученого майна складає 1, 76 млн гривень.
На даний час у кримінальному провадженні призначено експертизи, допитуються свідки, здійснюються інші невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення, а також інших осіб, причетних до злочину.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1478