Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2020

У Дніпровському районі міста Запоріжжя сталась бійка із застосуванням вогнепальної зброї

Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно місцевого мешканця за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, вчиненою групою осіб.
Так, 09.08.2020, приблизно о 20.40 години, біля супермаркету «АТБ» по вул. Добробутна, 39 відбулася сварка між двома подружжями через не належне паркування, внаслідок якої втрутився син однієї з жінок 1993 року народження разом зі своїми товарищами та завдали чоловіку 1971 року народження з іншого боку конфлікта множинні удари руками та ногами тілесні ушкодження в область тулубу та голови останнього, від яких потерпілий втратив свідомість.
Після чого, невстановлена особа, скориставшись безпорадним станом потерпілого незаконно заволоділа належним йому пістолетом та здійснила в останнього декілька пострілів.
Таким чином, в наслідок протиправних дій молодика 1993 року народження та невстановлених осіб спричинено потерпілому тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритої ЧМТ, вдавлений перелом склепіння черепа, забій головного мозку, множинні рани голови, непроникаюче вогнепальне поранення правого стегна.
10.08.2020 о півночі, поліцією міста вказаного зловмисника затримано та приймаються розшукові заходи по встановленню його товаришів.
Наразі, вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру  та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1198