Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2020

У Дніпровському районі міста затримано розповсюджувача канабісу та метамфетаміну

Запорізька місцева прокуратура №3 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом  незаконного збуту наркотичних засобів місцевим жителем на території Дніпровського району м. Запоріжжя.
 
Так, 29 травня 2020 року затримано раніше неодноразово судимого мешканця обласного центру,  який незаконно збував психотропну речовину «метамфетамін» та особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонений, «канабіс» (марихуана)  у Дніпровському районі міста.
У ході санкціонованого обшуку автомобіля, на якому пересувався фігурант  виявлено та вилучено 5 зіп-пакетів з метамфетаміном, 13 зіп-пакетів з канабісом (марихуана), а також грошові кошти, здобуті від незаконної діяльності.
Місцевою прокуратурою №3 затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.307 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк  до 10 років з конфіскацією майна.
     

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1365