Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2020

Прокуратурою Запорізької області скеровано до суду 4 обвинувальні акти у злочинах, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин та засобів на території міста та області

Так, на початку 2019 року за інформацією оперативних підрозділів ГУНП в Запорізькій області СУ ГУНП в області розпочато досудове розслідування за фактами незаконного обігу амфетаміну та канабісу на території м. Запоріжжя.
 
У ході проведення досудового розслідування проведено комплекс негласних слідчих (розшукових) дій, за наслідками яких викрито діяльність мешканця обласного центру 1986 року народження, який займався незаконним збутом особливо небезпечного наркотичного засобу – канабіс, на території міста Запоріжжя.  Окрім цього, у ході повного та всебічного встановлення обставин справи та відпрацювання контактів ділка, зупинено незаконну діяльність ще 4 осіб.
На цей час прокуратурою області до судів Запорізької області скеровано 4 обвинувальні акти відносно 5 осіб. Вказані особи обвинувачуються у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 КК України, покарання за які передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до десяти років з конфіскацією майна.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1235