Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2020

На ремонті дороги в Запорізькій області "відмили" майже 2,4 млн гривень

Під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області колишньому керівнику одного з комунальних підприємств області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3,4,5 ст. 191, ч. 1 ст. 366, ч. 1,2 ст. 209 КК України (привласнення службовою особою чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом).
За даними слідства, під час здійснення ремонту доріг населених пунктів одного з районів Запорізької області, фігурант провадження вніс до актів виконаних робіт завідомо неправдиві відомості про роботи, які фактично не виконувалися, внаслідок чого заволодів коштами місцевих бюджетів в сумі майже 2,4 млн грн. та в подальшому їх легалізував шляхом здійснення фінансових операцій.
Наразі у кримінальному провадженні триває досудове слідство, вирішується питання про застосування відносно підозрюваного запобіжного заходу.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1946