Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2020

На Запоріжжі виявили фальсифікований алкоголь більше ніж на 1 млн грн

      За процесуального керівництва прокуратури Запорізької області, податкова міліція регіону  вилучила 9200 пляшок фальсифікованих міцних алкогольних напоїв, загальним об’ємом 3470 літрів. Орієнтовна вартість вилученої продукції складає понад  1,1 млн. грн.
     В ході досудового слідства встановлено, що 53-річний мешканець м.Запоріжжя, з корисливих мотивів, не маючи відповідної ліцензії на торгівлю алкогольними напоями, з метою отримання неконтрольованого державою доходу, здійснював незаконне придбання, зберігання та подальшу реалізацію алкогольного фальсифікату  через мережу Інтернет.
     За вказаним фактом до ЄРДР внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 204 КК України (придбання, зберігання, транспортування та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв і спирту етилового).
       З метою встановлення усіх обставин правопорушення тривають слідчі дії задля  подальшого оголошення підозри та обрання запобіжного заходу зазначеній особі.
      Довідково: відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачає покарання у виді штрафу від 5 до 10 тисяч (від 85 тис. грн. до 170 тис. грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1853