Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2020

Державний виконавець привласнила 931 тис грн державних коштів

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за фактом привласнення службовими особами виконавчої служби впродовж 2014-2019 років грошових коштів на загальну суму 931 тис. грн.
 
      Так, досудовим розслідуванням встановлено, що головний  спеціаліст Оріхівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області, зловживаючи службовим становищем, всупереч інтересам служби, шляхом внесення завідомо недостовірних відомостей до платіжних доручень, заволоділа грошовими коштами Оріхівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області.
      За процесуального керівництва Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури проведено комплекс слідчих дій, у тому числі ряд судово-економічних експертиз щодо встановлення істини по справі.
        В ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження 13.01.2020 року за наявності достатньої кількості доказів, слідчим за погодженням з процесуальним прокурором Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури головному спеціалісту державної виконавчої служби у Оріхівському районі Запорізької області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.
        Наразі досудове розслідування триває.
      Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1619