Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2019

Проведено ряд санкціонованих обшуків, під час яких виявлено факти незаконного зберігання наркотичних засобів на території Василівського району

Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури спільно з Дніпрорудненським відділом поліції Василівського ВП ГУ НП в Запорізький області продовжується наполеглива робота із боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів на території Василівського району.
 Завдяки вжитим скоординованим спільним заходам правоохоронців Василівського району, слідчими за погодженням із процесуальними прокурорами, ініційовано проведення низки обшуків у громадян, які зберігали наркотики.
Під час проведення зазначених слідчих дій, 10.12.2019 на території Василівського району у домоволодінні правопорушника К. виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження вагою близько 4 кілограми. Правопорушником виявився місцевий раніше судимий житель.
Наступного дня у м. Дніпрорудне на території домоволодіння, вже в іншого громадянина В., виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження вагою близько 50 грамів.
Окрім цього, 12.12.2019 у квартирі мешканця М, який проживає у м. Дніпрорудному виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження вагою близько 36 грамів. Правопорушником виявився місцевий раніше неодноразово судимий житель.
За вказаними фактами внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбаченими частинами 1 та 2 статті 309 КК України
На цей час досудові розслідування тривають та слідчими готуються обґрунтовані повідомлення про підозру. Процесуальними прокурорами Василівського відділу Енергодарської місцевої прокуратури здійснюється нагляд у формі процесуального керівництва.
 

Автор: Прес-служба прокуратури області
кількість переглядів: 1413