Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2019

В органах прокуратури області запроваджено уніфікований графік прийому громадян керівниками місцевих прокуратур

Упродовж 11 місяців 2019 року органами прокуратури області розглянуто майже 9,3 тисяч звернень, що більше кількості звернень, розглянутих разом прокурорами трьох областей, таких як: Закарпатська, Хмельницька, Чернівецька.
Під час вирішення звернень, шляхом своєчасного реагування, органами прокуратури поновлено права 69 громадян. Більшість з них стосувалися питань досудового слідства (78,2%).
 
Велика увага приділяється особистим прийомам громадян, у тому числі за місцем їх мешкання. Зокрема, працівниками органів прокуратури області прийнято майже 3,4 тисячі громадян.
 
Загалом же органи прокуратури області за кількістю прийнятих громадян на особистих прийомах посідають 6 загальнодержавне місце після областей, де обласні центри з понад мільйонним населенням.
 
З метою забезпечення конституційного права громадян на подання звернень та підвищення ефективності організації особистого прийому, в органах прокуратури області запроваджено уніфікований графік прийому громадян керівниками місцевих прокуратур.
 
Відтепер керівники місцевих прокуратур здійснюють особистий прийом громадян щопонеділка з 14 до 18 години, а також щочетверга з 10 до 13 години.
 
Керівник прокуратури області проводить особисті прийоми громадян в першу та третю середу з 10 до 12 години, а також другу та четверту середу з 15 до 17 години.
 
Мешканці віддалених районів та селищ можуть звернутися до прокурора в режимі відео-конференції.
 
Задля цього необхідно записатись на прийом за телефоном у місцевих прокуратурах та їх відділах або в прокуратурі області за тел. (061)233-34-86, повідомивши свої дані та суть питання.
 
У подальшому у визначений день та час необхідно з ’явитися зі зверненням до місцевої прокуратури або її відділу для спілкування з прокурором області в режимі відеоконференції.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1257