Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2019

Протягом 11 місяців поточного року до органів прокуратури Запорізької області надійшло 172 запити на отримання публічної інформації

Упродовж січня – листопада поточного року до органів прокуратури Запорізької області надійшло 172 запити на отримання публічної інформації, з яких 50 скеровано за належністю іншим розпорядникам.
Передусім, запитувачі зверталися до органів прокуратури області з питань досудового розслідування (55 запитів), з кадрових питань (12 запитів), з питань організаційно-розпорядчої діяльності (12 запитів), з питань представництва інтересів громадян та держави в суді (3 запити), з питань підтримання державного обвинувачення в суді (4 запити) та з інших питань (35 запитів).
 
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації 76 запитів, надано роз’яснення на 35 запитів. Відмовлено у задоволенні 10 запитів.
 
Також органи прокуратури Запорізької області постійно оприлюднюють суспільно необхідну інформацію на офіційному сайті прокуратури Запорізької області та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1454