Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2019

До суду скеровано обвинувальний акт відносно начальника пожежної команди за фактом загибелі пожежника «Михайлівської пожежної команди»

Токмацькою місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом загибелі пожежника «Михайлівської пожежної команди» Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області.
За результатами проведеного досудового розслідування встановлено, що смерть пожежника знаходиться у безпосередньому прямому причинно-наслідковому зв’язку з порушенням правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві начальником пожежної команди, який мав технічну можливість запобігти настанню даного нещасного випадку але нею не скористався.
Місцевою прокуратурою 25.11.2019 затверджено обвинувальний акт за ч. 2 ст. 272 КК України відносно начальника пожежної команди та скеровано до Вільнянського районного суду для розгляду по суті.
Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1593