Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2019

Затримано 22-річного мешканця міста під час збуту особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс та психотропної речовини амфетамін в одному з відділень «Нової пошти» (фото)

Запорізькою місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.
Так, 19.11.2019 22-річний місцевий житель намагався шляхом відправлення поштових посилок до інших міст України збути особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс та психотропну речовину амфетамін, а також інші невстановлені речовини в одному з відділень «Нової пошти», розташованому в Дніпровському районі м. Запоріжжя.
У ході зазначених дій вказаний молодик був затриманий працівниками УПН ГУНП в області та Дніпровського ВП ГУНП в області, якими у нього було вилучено вказані засоби та речовини.
У ході проведення невідкладних слідчих дій за місцем проживання зазначеної особи, працівниками поліції виявлено та вилучено аналогічні наркотичні засоби та психотропні речовини з ознаками розфасування та упакування для подальшого збуту
Того ж дня СВ Дніпровського ВП ГУНП в області спільно з Запорізькою місцевою прокуратурою №3, вказаного молодика затримано у порядку ст. 208 КПК України.
Санкція статті за даний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 надалі проводяться заходи з координації діяльності піднаглядних правоохоронних органів, спрямовані на попередження, розкриття та розслідування кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних речовин, їх аналогів та прекурсорів.
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1635