Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2019

Притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією депутата Гуляйпільської міської ради ОТГ

Гуляйпільським відділом Токмацької місцевої прокуратури у жовтні поточного року забезпечено участь прокурора у розгляді судом двох протоколів про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, стосовно депутата Гуляйпільської міської ради ОТГ, за порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», за що законом встановлено адміністративну відповідальність.
Встановлено, що вказаний депутат Гуляйпільської міської ради ОТГ, достовірно знаючи про необхідність подання щорічної електронної декларації особи, без поважних причин несвоєчасно подав її у встановлений Законом строк, чим порушив вимоги абз. 1 та 2 ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст. 172-6 КУпАП.
За результатами розгляду зазначеного протоколу Гуляйпільським районним судом вищевказану особу визнано винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1466