Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

Припинено діяльність злочинної групи, що організувала розгалужену мережу збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в області (фото)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області слідчими СУ ГУНП в Запорізькій області припинено діяльність злочинної групи, що організувала на території області розгалужену мережу збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин (марихуана, метамфетамін), та систематично вчиняли злочини, пов’язані з виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням з метою збуту та збутом вищевказаних засобів/речовин.
З метою розкриття злочинної діяльності проведено комплекс гласних і негласних слідчих (розшукових) дій, за результатами яких повністю задокументовано діяльність у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.
За результатами проведеного досудового розслідування безпосередньо під час вчинення злочину, 06.11.2019 в порядку ст. 208 КПК України, затримано 5 учасників групи з одночасним проведенням 12 обшуків, за місцями проживання та перебування фігурантів, а також в їх транспортних засобах.
У ході проведення обшуків, у фігурантів виявлено та вилучено 550 кущів марихуани, більше 4 кг. марихуани у подрібненому стані, 2 зіп-пакети метамфетаміну, грошові кошти. Крім цього, у всіх фігурантів вилучено банківські карти, через які здійснювалися розрахункові операції, велика кількість пакувальних матеріалів (зіп-пакети) та гумових рукавичок, тощо.
Наразі вирішується питання щодо вручення їм письмових повідомлень про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1233