Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2019

Взято під варту неодноразово судимого мешканця Василівського району, який вчинив розбійний напад на неповнолітнього місцевого жителя

Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розбійного нападу, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України.
У ході досудового розслідування встановлено, що раніше неодноразово судимий за вчинення грабежів та розбоїв місцевий житель, знаходячись на вул. Новоселів в с. Скельки Василівського району, здійснив напад на неповнолітнього мешканця вказаного села із погрозою застосування ножа та заволодів належними йому грошовими коштами.
Завдяки злагодженій роботі прокурорів місцевої прокуратури та органів поліції по «гарячих слідах» зловмисника у порядку ст. 208 КПК України затримано, після чого, процесуальним прокурором погоджено повідомлення особі про підозру у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення та ухвалою слідчого судді Василівського районного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
На цей час досудове розслідування триває.
Підозрюваному загрожує покарання в виді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1488