Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2019

До суду направлено обвинувальний акт відносно водія автомобіля «Infiniti FX35», який скоїв зіткнення з водієм мопеду «Aprilia» у м.Енергодар. Внаслідок отриманих травм водій мопеду помер у лікарні

Прокуратурою області затверджено та направлено до Енергодарського міського суду обвинувальний акт відносно водія автомобіля «Infiniti FX35», який 26.07.2019 близько 13 години 42 хвилини, внаслідок проїзду на заборонений сигнал світлофору на перехресті вул. Молодіжної та проспекту Будівельників у м. Енергодарі скоїв зіткнення з водієм мопеду «Aprilia», який від отриманих травм помер у лікарні.
У ході досудового розслідування слідчим суддею Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Органом досудового розслідування дії підозрюваного остаточно кваліфіковані за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого), проте, попри зібрання слідчим беззаперечних доказів, вину в інкримінованому злочині водій повністю не визнав.
У разі доведення вини підозрюваному загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1650