Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2019

Оголошено про підозру мешканцю Запорізького району за фактом скоєння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого

За процесуального керівництва прокуратури проводиться досудове розслідування в особливо резонансному та актуальному кримінальному провадженні, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.
Установлено, що 18.08.2019 місцевий мешканець с. Мар’ївка Запорізького району Запорізької області перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, на ґрунті неприязних відносин спричинив тілесні ушкодження односельчанину у вигляді закритої внутрішньочерепної травми з крововиливами під оболонки та у речовину головного мозку, від яких настала смерть потерпілого.
На даний час у кримінальному провадженні оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України санкція якої передбачає покарання до 10 років позбавлення волі та обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1517