Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2019

Крадія майна ПАТ «Укртелеком» засуджено до реального позбавлення волі

Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2 забезпечено належне процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно раніше судимого місцевого жителя, який, бажаючи легкої наживи, викрав телекомунікаційні кабелі підприємства, що забезпечує життєдіяльність населення регіону.
Відтак, раніше неодноразово судимий, у тому числі за вчинення кримінальних правопорушень проти власності зловмисник, з корисливих мотивів розробив злочинний план, відповідно до якого вночі виїхав з адреси свого проживання у Заводському районі м. Запоріжжя та приїхав на територію Південного мікрорайону, де вибрав об’єкт особистого збагачення, а саме спустився до каналізаційного колодязю, розташованого в одному з дворів багатоквартирного будинку, звідки, за допомогою заздалегідь заготовлених предметів, викрав 30 метрів кабельно-провідникової продукції.
Під час судового розгляду, завдяки принциповій позиції прокуратури та під тиском беззаперечних доказів, Комунарcький районний суд м. Запоріжжя відправив зловмисника за грати на 3 роки.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1430