Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2019

Прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розбійного нападу групою осіб у супермаркеті м. Запоріжжя.

Запорізькою місцевою прокуратурою № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 187 КК України, яке набуло публічного резонансу за фактом нападу групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з погрозою застосування насильства у супермаркеті розташованого на території Хортицького району м. Запоріжжя.
На даний час, під керівництвом Запорізькою місцевою прокуратурою №3 за фактом скоєння розбійного нападу збираються докази, проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, встановлюються обставини вчинення кримінального правопорушення.
Всі причетні особи до скоєння кримінального правопорушення затримані в порядку ст. 208 КПК України, наразі їм повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину. Один із зловмисників є неповнолітнім.
Хортицьким районним судом м. Запоріжжя 23.08.2019 буде вирішуватись питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Санкція статті за вказаним кримінальним правопорушенням передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1466